Retourneringen & Productadvies

Van Dijck Cosmetic wil er alles aan doen om te voorkomen dat je jouw producten moet retourneren. We zetten daarom de volgende tools in om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het online shoppen:

Advies vragen
Twijfel je over een product, maak gebruik van ons vrijblijvend advies. Bel ons of mail ons of stuur even een appje, geen enkel probleem. Een goed advies is het halve werk! Het gaat immers om jouw huid. Van Dijck Cosmetic adviseert daarom iedereen eerst advies te vragen, alvorens zij een aankoop doen, mocht je nog niet bekend zijn met het merk. Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij kunnen adviseren!

Productinformatie
Alle additionele informatie over het product is te vinden in de producttekst. De tekst wordt met zorg samengesteld en geeft een complete uitleg van het product en zijn werking. De teksten zullen afwijken van andere sites, omdat deze persoonlijk zijn gemaakt en met de jarenlange ervaring zijn geschreven.

Mocht je desondanks de bovenstaande hulpmiddelen toch een artikel moeten retourneren dan is dit bij Van Dijck Cosmetic geen probleem. Wij helpen je dan uiteraard graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

Je hebt 14 Dagen bedenktijd!

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat kan! Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en mag je jouw pakketje altijd retourneren. Wel zijn er een aantal punten van belang bij het terug sturen:

 • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
 • Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd
  aan Van Dijck Cosmetic geretourneerd worden.
 • Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Deze vind je terug in jouw orderbevestiging (digitaal)
 • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.
 • Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.
 • Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en nemen wij het niet meer terug.
 • Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.
 • De kosten voor het retourneren zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Mocht je het product willen ruilen?
Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@vandijckcosmetic.nl. Misschien twijfel je ergens over? Dan mag je me ook altijd even bellen, als je dat prettig vindt. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Denk je allergisch te zijn voor jouw gekochte product?
Het komt weleens voor dat je een allergische reactie denkt te hebben. En dat is natuurlijk heel vervelend! De producten die op deze site staan zijn allemaal cosmeceutische producten, hierdoor is een allergische reactie in vele gevallen niet aan de orde. In 99% van de gevallen ben je op deze site, omdat je niet tevreden bent met jouw huid. Je hebt een huidprobleem of bent niet blij met hoe je huid eruitziet, hij is grauw en je zou graag weer een glow willen.

Al deze redenen hebben maar één betekenis: Jouw huidconditie is niet op goed niveau en is uit balans! Doordat de conditie niet op pijl is, kan je huid gaan reageren op de cosmeceutische producten. Jouw huid is niet gewend dat er zulke hoge werkstoffen naar binnen treden en jouw huid aan het werk zetten. Net als bij het trainen van je lichaam, wanneer je begint met sporten, krijg je ALTIJD spierpijn! Zo is dat ook met je huid, wanneer je begint aan cosmeceutische producten, krijg je reactie.

Wat voor reacties kan je verwachten:

 • Roodheid;
 • Jeukerigheid;
 • Verergering van het huidprobleem;
 • In sommige gevallen wat zwelling (ook om de ogen).

Ten aller tijde vindt van Dijck Cosmetic het fijn als je contact met haar opneemt. Want vanaf je aankoop heb je bij ons een vast persoon die jou begeleidt tijdens dit proces. In vele gevallen duurt dit een aantal dagen en wordt het vanzelf minder. Wij vragen ten aller tijden direct een foto van jouw huid te sturen en bij spoed altijd direct te  bellen. Helaas kunnen wij om deze reden geen producten retour nemen als ze gebruikt zijn. Maar zullen wij zeker een gepaste oplossing vinden en komen wij er samen uit.

Jouw pakket beschadigd of product doet het niet?
Wij hebben gekozen om met PostNL te verzenden, wetende dat dit het beste bedrijf is binnen Nederland om je pakketten te versturen. Toch wil het helaas weleens voorkomen dat het pakket beschadigd bij je aankomt. Of dat het product wat bij jou geleverd is niet werkt, in de zin van een pompje wat misschien defect is. Komt weliswaar zelden voor maar toch…. Wij vinden het super vervelend als dit gebeurt!
Daarom gaan wij dit ten aller tijden oplossen.

 • Mocht je pakketje beschadigd zijn als de postbode het bij je komt brengen, neem het dan niet aan en weiger het. Tip van ons: maak altijd een foto van het pakket, als
  bewijs!
 • Stuur ons een mailtje naar info@vandijckcosmetic.nl met de foto’s en datum van levering en vertel duidelijk wat er is gebeurd.
 • Je krijgt van ons direct instructies per email nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van de beschadiging.
 • Producten die zonder retourformulier en/of reden zomaar worden teruggestuurd, nemen wij niet in behandeling.
 • LET OP: Mocht je product niet meer werken (denk aan pompjes etc.) ga dan nooit zelf sleutelen aan het product! Wanneer jij het product zelf hebt open gemaakt of hebt proberen te maken nemen wij niet meer terug! Een opening of verandering aan het product kan er namelijk voor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt.
 • Wanneer jouw product niet werkt, vragen wij altijd om een foto of filmpje van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien
  verkeerd gebruikt wordt.
 • Wanneer wij beoordelen dat het product aan de hand van de video, toch defect is.Mag deze retour gestuurd worden. Bij ontvangst zal er een onderzoek gestart
  worden om uit te sluiten wat er defect is en of het product niet met opzet is beschadigd.
 • Wanneer wij constateren dat het product opzettelijk na een gebruik periode is beschadigd (ja dit gebeurt echt). Vergoeden wij het niet en zal het defecte product
  ook niet teruggestuurd worden.

Het kan ten aller tijden voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes en glas zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

Wij streven erna om alles op een fijne manier met jou op te lossen. Mocht je ondanks bovenstaande punten toch een klacht of verbetering hebben voor ons. Laat dit ons alsjeblieft weten door te mailen naar info@vandijckcosmetic.nl

Wij waarderen het enorm als je jouw mening met ons deelt, want alleen dan kunnen wij onszelf verbeteren!

Je hebt een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Menu
whatsapp van Dijck Cosmetic