Gezichtsbehandelingen

Wat zou u ervan vinden om na 1 jaar maar 6 maanden ouder te worden? Oftewel na 10 jaar maar 5 jaar ouder te worden?!

Dat lukt absoluut met onze gezichtsbehandelingen bij Van Dijck Cosmetic!! Hoe?

Met o.a de zeer effectieve I Peels van Image Skincare!

Bij onze gezichtsbehandelingen zijn er verschillende IPeels voor allerlei huidtypes en huidproblemen. Wat doet deze I Peel? We gaan de problemen aan tegen ( diepe )rimpels, huidoneffenheden, acne, pigmentatie en rosacea maar ook bij rokershuid, zonbeschadigde huid of een huid die er niet gezond uit ziet. Maar wellicht wenst u gewoon een opfrissing van de huid; dat kan uiteraard ook! Met een I Peel kan ik individueel afstemmen op maat.

Nog even voordat ik u de verschillende I Peels ga uitleggen…..

Waarom een I Peel? En niet een andere peeling of een mechanische peeling??

Omdat een I Peel meerdere “zaken”aanpakt:

  • Het verwijderen van afgestorven huidcellen
  • Dus daarmee ook de huid vrij maken voor een veel betere opname van werkstoffen
  • Het insluizen van Vitamines, waarmee we de huid gezond maken
  • De fruitzuren van de I Peels`zijn moleculair zo fijn gebouwd dat ze diep de huid in gaan en bewerkstelligen een prikkel voor de aanmaak van collagenen en elastine, zodat de huid mooi strakker gaat worden en steviger!
  • Bij regelmatige herhalende behandelingen wordt uw huid gladder, omdat uw poriën minder zichtbaar worden!

Dit laat dus zijn dat I Peels heel erg multifunctioneel is!!

Wilt u meer weten over I Peels, neem dan gerust contact met ons op.

De verschillende I Peels:

I PeelOmschrijving
Ormedic LiftEen mix van pompoen-,ananas-, papaya- en mango-enzymen, peptide en een organische aloe vera gel. Deze niet-chemische Peel zorgt voor balans, regenereert, herstelt en verjongt de huid
The Signature faceliftEen combinatie van hydroxyzuren, Vit.C en enzyme ontwikkelt voor een cellulaire vernieuwing, voor direct resultaat. Ontgift en stopt de huid vol energie
Lightening Lift30% melkzuur gemengd met kojic en botanische oplichtende middelen, ontwikkeld voor hyperpigmentatie, heeft een ontgiftende werking en geeft de huid een jonge uitstraling
Lightening Lift ForteVergelijkbaar met de Lightening Lift maar intensiever. Wordt gebruikt in een stappenplan.
Wrinkle LiftUltravernieuwende mix van 30% glycolzuur, gecombineerd met retinol, om het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen.
Wrinkle Lift ForteVergelijkbaar met de Wrinkle Lift maar met extra glycolzuur en een innovatieve mix van verstevigende en antiverouderingseigenschappen.
Acne LiftEen mix van AHA’s en BHA’s met ontstekingsremmende ingredienten voor een effectieve behandeling voor alle gradaties acne
Beta LiftDeze krachtige enkelvoudige salicylpeeling behandelt snel en effectief de meest ernstige vorm van acne
Perfection Lift ForteDeze geconcentreerde mix melkzuur, salicylzuur en resorcinol zorgt voor een snelle en effectieve vermindering van gevorderde veroudering, pigmentatie en acne. Eén behandeling met dit extra krachtige middel brengt een jongere versie van uzelf tevoorschijn.
O2-LiftDoor zuurstof, plantenstamcellen, peptide en special geconcentreerde plantaardige enzymen te gebruiken, lanceert de O2-Lift een waardevolle Spa-ervaring met onmiddelijke resultaten, zoals een prachtig stralende huid die waanzinnig glad en gezond voelt.
Menu
whatsapp van Dijck Cosmetic