Ontharing

Body Sugaring

Tijdens de ontharing is body Sugaring een eeuwenoude kunst van ontharen met een volledig natuurlijke pasta op basis van suiker, water en een beetje citroensap. Het lijkt op honing maar het is qua structuur dikker.

Hoe werkt het?

Het haar moet minstens 0,5cm lang zijn en de huis mag niet vettig zijn ( dus vooraf gelieve geen bodycreme te gebruiken )

De pasta wordt tegen de richting van de haargroei in op uw huid gevormd en uitgestreken om het er dan vervolgens met een tegengestelde richting af te halen. De suikerpasta wordt verwijderd, daarin blijven de haren plakken, tevens de dode huidcellen, en op deze veilige, schone manier is de huid onthaart.

Deze eeuwenoude handtechniek zorgt ervoor dat u minder haarbreuk en ongemak zult voelen. Het is hygienischer en vermindert afval omdat er geen papier of stroken nodig zijn.

Na afloop wordt de gebruikte pasta volledig met de handschoen die we aan hebben, weggegooid en blijft er een prachtige gladde huid achter, waar u weken lang plezier van heeft!! ( het is dus niet permanent )keer dat u komt.

PhD-System

PhD is een naturel harssysteem dat 100% hygienisch in gebruik is dankzij de unieke wegwerpapplicatoren. Dit vermindert sterk de mogelijkheid van besmetting.

PhD is veilig omdat het gebruik van deze applicatoren voorkomen dat het harssysteem vol komt te zitten met huidschilfers, oude hars of kleine bloedingen.

PhD is geen definitieve vorm van ontharing; gemiddeld wordt het groeiproces na 4 tot 5 weken weer zichtbaar. Het voordeel van regelmatig harsen is dat de haren lichter van kleur worden en de haarzakjes kunnen verdwijnen zodat er minder haargroei is.

PhD wax is een plakkende hars die niet opdroogt tijdens het afkoelen.Het is dus geen race tegen de klok om u goed te harsen! Zo kan er in alle rust en met beleid worden gewerkt, wat uw huid ten goede komt. De hars is altijd goed op temperatuur en wordt egaal op de huid aangevloeid. Daarna is het afstrippen met de speciale bonderstrips veel minder pijnlijk dan bij andere harsmethodes met papierstrips en losse patronen. De hars is hypoallergeen en wordt zelfs door de gevoelige huid erg goed verdragen.

Probeer het uit!!

Definitieve ontharing

Bij van Dijck Cosmetic werken we tijdens de ontharing met het IPL-apparaat “Program E/O”, een ontharingsapparaat van de nieuwste generatie, dat een revolutie heeft teweeggebracht in de IPL-technologie IPL staat voor Intense Pulse Light, wat ik u nu ga uitleggen wat deze behandeling precies inhoudt:

Beschrijving van het product:

Dit IPL-apparaat werd ontwikkeld door de marktleider in flitslampen ( voor IPL-apparaten ). Hij ontving in 2011 de Franse Innovation Award en  voldoet zowel aan de medische CE-markering als ook aan de ISO-certificeringen. De speciale eigenschap van dit apparaat in vergelijking met andere IPL-en laserepilatie:

100% veilig, effectief en vrijwel pijnloos!

Met een vrij lage pulssterkte en duur zorgen we ervoor dat het haar niet kan teruggroeien. Het omliggende weefsel wordt dan niet beschadigd. Zelfs na afloop van de behandeling is niet zichtbaar waar behandeld werd. Het geeft geen roodheid, puistjes of pigmentproblemen. Tevens heeft u niet meer met ingegroeide haartjes te maken. Tevens mogen we deze behandeling het hele jaar uitvoeren; we hoeven dus geen zomerpauze in te lassen…

Let op! Er zijn enkele contra-indicaties waardoor we de ontharing niet kunnen uitvoeren of even moeten uitstellen: – zwangerschap, – tatoeages, – open wondjes, -donkere moedervlekken ( deze worden afgeplakt ),- lichtgevoeligheid.

Vóór de behandeling:

  • Wij vragen u zich zeer goed te scheren, liefst van meerdere richtingen. Om zo zeker te zijn dat alle haartjes weg zijn en de huid zich glad aanvoelt. Het scheren liefst s’morgens vroeg, niet kort voor de behandeling. Het is fijn voor de huid dat hij even tot rust kan komen na het scheren, voordat we met de lichtimpulsen erop gaan. Hoe grondiger u zich scheert, hoe sneller we tot een resultaat komen, dat zegt mijn ervaring!
  • Geen gebruik maken van deodorant, dagcreme, body lotion of parfum.

Na de behandeling:

Liefst op de dag van de behandeling niet onder de zonnebank of naar de sauna. Het is fijn voor de huid, zowel vooraf als na de behandeling, om een korte rustpauze in te lassen van 1 dag.

Al na de eerste behandeling zult u een significante verminderde haar groei vast kunnen stellen. In de loop van de kuur merkt u ook dat het haar steeds dunner en dunner wordt.

Hoe lang duurt deze kuur? Na een gemiddelde van 8 tot 12 behandelingen met tussenpozen van ongeveer 6 tot 8 weken, heeft u slechts nog 1x per jaar een behandeling nodig, om het goed bij te houden omdat we te maken kunnen hebben met sporadisch nieuwe haartjes of nieuwe haartjes die geactiveerd kunnen worden door hormonen.

verbaasd zult uzijn hoe makkelijk, snel en vrijwel pijnloos uw vervelende haar kwijt bent!!

U hoeft niet de kuur in zijn geheel te betalen; u betaalt per keer dat u komt.

Als u nog meer hierover wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Menu
whatsapp van Dijck Cosmetic