Hand- & voetbehandelingen

Pedicure

Bij van Dijck Cosmetic maken wij met met de voetbehandelingen uw voetjes als nieuw!!!

Mooie maar vooral goed verzorgde voeten zijn een absolute ‘must’…

Hoe ziet zo’n pedicure behandeling er bij van Dijcks Cosmetic uit? We beginnen eerst met de huid te desinfecteren. Vervolgens worden de nagels geknipt. Dan gaan we verder met verschillende scalpels, om de eventuele verhoorning te verwijderen; alles wordt nagekeken! Dan volgt het mechanisch gedeelte; De huid wordt glad gevijld. Aansluitend gaan we de nagelriemen verzorgen, soms deels verwijderen indien nodig. De zijkanten van de nagels worden mooi bijgewerkt, de vorm van de nagel wordt nog eens goed bekeken. Tot slot worden de nagels schoongemaakt met een desbetreffende vloeistof. Heeft u last van ingegroeide nagels of likdoorns? Daar wordt uiteraard ook naar gekeken en behandeld. Tot slot mag u genieten van een ontspannende, stimulerende voetmassage….

Bij van Dijck Cosmetic is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de voetbehandelingen de nagels te laten lakken, met nagellak of met CND Shellac

Manicure

Zodra de handen goed verzorgd zijn voelt u zich een ander mens!!

Hoe ziet zo’n manicure behandeling er bij van Dijcks Cosmetic uit? We beginnen met de nagels te vijlen, in de vorm die u zelf aangeeft. U krijgt een handbad aangereikt zodat de nagelriemen zachter kunnen worden. Na het handbad maak ik uw nagels schoon en ga ik de nagelriemen checken en eventueel wat bijknippen indien nodig. De kantjes en randjes worden mooi bijgewerkt. Eventuele verkleuringen maak ik zachter of kan ik zelfs weghalen. Loszittende velletjes worden weggeknipt. De nagel krijgt tot slot een licht glansje door de nagel te poleren. Vervolgens komt er nagelriemverzorging en worden de handen verwend met een heerlijke handmassage.

Bij van Dijck Cosmetic is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de handbehandelingen de nagels te laten lakken met nagellak of met CND Shellac.

Menu
whatsapp van Dijck Cosmetic